Acasă CIUDATENII A cumparat o BIBLIE si a descoperit o hartie intre pagini! Cand...

A cumparat o BIBLIE si a descoperit o hartie intre pagini! Cand a ajuns acasa nu i-a venit sa creada cand a citit MESAJUL!

256

Marion Shurtleff a cumparat o Biblie la mana a doua si a descoperit o foaie de hartie ascunsa intre pagini.

Femeia de 75 de ani din California cumparase o Biblie la mana a doua cu un singur motiv: vroia sa descopere daca traducerea diferea de cea pe care o avea acasa.

Dupa ce a rasfoit Biblia cumparata, Marion Shurtleff a descoperit o foaie de hartie ascunsa intre doua Carti, Psalmi si Proverbe. Au trecut doua luni pana cand curiozitatea femeii a fost starnita si a scos hartia ingalbenita din interiorul cartii. Nu mica i-a fost uimirea atunci cand a desfacut foaia de hartie si a vazut scris numele sau si si-a recunoscut scrisul.

De necrezut, hartia uitata in Biblia cumparata de femeie era un eseu pe care il scrisese la 10 ani, atunci cand locuia in Kentucky, la peste 3000 de km departare. Fusese scris pentru a castiga o medalie de Cercetasi si spunea, in mare: „Fii bun cu animalele. Nu calca pe iarba. Nu rupe florile”.

„Am inceput sa tremur, am plans, mi s-a facut pielea de gaina”, spune femeia de 75 de ani, citata de CBS.

„Cum a ajuns aici? Cred ca e o legatura cu persoana care a pastrat-o. Cine ar pastra-o? Poate ca mi-a fost trimisa cu un motiv”, spune Marion Shurtfleff, care acum a luat legatura cu libraria de unde a cumparat Biblia, pentru a aflat cine e fostul proprietar.

Sursa: cultural.bzi.ro

Articolul precedentUn fost soldat american traieste in padure de 25 de ani! VIDEO
Articolul următorUn calugar MUMIFICAT de mii de ani, inca traieste, spre suprinderea cercetatorilor!