Acasă PERSONAJE BIZARE A mancat doar cartofi prajiti CINCI ANI! Acum arata incredibil!

A mancat doar cartofi prajiti CINCI ANI! Acum arata incredibil!

644

O britanica de 17 ani mananca de cinci ani de zile numai cartofi prajiti, si asta pentru ca fata sufera de o boala ciudata, din cauza careia se imbolnaveste daca pune gura pe altceva.

Jennifer Radigan, din Galston, East Ayrshire, Scotia, a mancat zilnic aceeasi mancare, altfel risca sa se imbolnaveasca. In urma cu circa 10 ani, tanara a dezvoltat o tulburare de alimentatie, denumita de medicii britanici boala alimentatiei selective, din cauza careia o ia razna de fiecare data cand pune gura pe alteva in afara de cartofi prajiti. Numai cand simte miros de carne sau se gandeste la legume o ia cu rau.

Cum reuseste sa nu se ingrase

Desi de cinci ani incoace infuleca zi de zi farfurii pline ochi cu cartofi prajiti, Jennifer nu este deloc grasa. Din contra, britanica este subnutrita, deoarece la varsta ei cantareste doar 39 de kilograme. Asta este provocata in special din cauza deficientei de fier si de vitamina B12, pe care Jennifer le-ar putea obtine numai din branzeturi si alimente de provenienta animala.

Viata ei a devenit un cosmar, pentru ca frica de a consuma si alte mancaruri ii provoaca stari de nervozitate, insomnii, stres si chiar atacuri de panica. De teama sa nu faca vreo criza la scoala, Jennifer prefera sa stea flamanda. Cu toate acestea, tanara cauta cu disperare tratamente sa se vindece pentru ca din toamna vrea sa mearga la facultate.

A mancat doar cartofi prajiti CINCI ANI! Acum arata incredibil!1

Sursa: click.ro

Articolul precedentCand lucrurile rele li se intampla oamenilor rai! Cum sa blestemi pe cineva in 4 pasi!?
Articolul următorPOVESTILE din Castelul Corvinilor care vor baga frica in tine! VIDEO