Acasă STIINTA Cea mai controversata misiune NASA! Fetita EXTRATERESTRA si proiectul Apollo 20! VIDEO

Cea mai controversata misiune NASA! Fetita EXTRATERESTRA si proiectul Apollo 20! VIDEO

5928

Cea mai controversata misiune tinuta secreta de NASA, mai exact proiectul Apollo care a functionat intre anii 1963-1972.

Guvernul american a declarat ca succesul programului s-a concretizat odata cu misiunea Apollo 11, care a adus primul om pe Luna, iar proiectul Apollo a fost derulat in continuare, pana in anul 1972. Apollo 17 a fost ultima misiune in care o nava spatiala s-a deplasat pana la Luna si inapoi.

Cu toate acestea, se pare ca proiectul ar fi fost continuat cu inca trei misiuni: Apollo 18, Apollo 19 si Apollo 20, scrie UFO mania. Inregistrarile facute publice de un fost astronaut, William Rutledge, in varsta de 78 de ani, arata nava spatiala Apollo 20 pe o suprafata care pare a fi Luna, alaturi de un trup care pare sa fi fost al unei fetite extraterestre, pe care internautii au botezat-o „Mona Lisa”. Clipurile facute publice de fostul astronaut au fost foarte populare pe Youtube, insa, dupa o vreme, Rutledge a reclamat faptul ca i-a fost spart contul de Youtube si aproape toate clipurile postate de el au fost sterse. Unul dintre aceste clipuri prezenta autopsia facuta fetitei extraterestre.

Rutledge a declarat ca fetita extraterestra care ar fi fost descoperita pe Luna avea sase degete la o mana, par, insa nu avea nari. Potrivit marturiilor acestuia, creatura nu era „nici vie, dar nici moarta”, a fost adusa inapoi pe Terra si ar mai fi in viata, dar ascunsa.

Sursa: evz.ro

Articolul precedentSFARSITUL LUMII prevestit de MIELUL cu un singur OCHI! VIDEO
Articolul următorPOVESTEA DRAMATICA a barbatului nascut cu trei picioare si doua inimi!