Acasă LUMEA ANIMALELOR Cea mai mare arhiva cu SUNETE DE ANIMALE este disponibila pe internet...

Cea mai mare arhiva cu SUNETE DE ANIMALE este disponibila pe internet pentru oricine! Asculta-ti si tu necuvantatorul!

559

Cea mai mare arhiva cu aproape 150.000 de sunete ale animalelor este disponibila pe internet pentru oricine doreste sa isi asculte animalul preferat.

Biblioteca Macaulay de la Cornell Lab of Ornithology gazduieste aproape 150.000 de inregistrari audio ale animalelor de pe intreg globul, acoperind circa 9.000 de specii. Daca doriti sa le ascultati pe toate, trebuie sa aveti la dispozitie 7.513 ore. Desi accentul este pus asupra pasarilor, colectia contine sunete din intregul regat al animalelor, de la elefanti la morse.

Una din vedetele colectiei este o pasare a paradisului din Noua Guinee, care suna precum un OZN care aterizeaza, in filmele SF. Cea mai veche inregistrare este a unei vrabii cantatoare, din 1929.

„Colectia noastra audio este cea mai mare si cea mai veche din lume. Acum, este si cea mai accesibila”, a declarat directorul bibliotecii, Mike Webster. „Lucram la imbunatatirea functiei de cautare si la crearea unor instrumente cu care oamenii pot inregistra si apoi uploada sunetele animalelor direct in arhiva”, a mai spus Webster.

Puteti ASCULTA animalele lumii AICI: macaulayLlbrary.org.

Sursa: rtv.net

Articolul precedentCel mai dragut papagal! Vezi cum canta sub dus! VIDEO
Articolul următorTOP 4 animale care traiesc ca vedetele!

1 COMENTARIU

Comments are closed.