Acasă PERSONAJE BIZARE COPILUL DE CRISTAL ne arata cum scapa de ENERGIA NEGATIVA in doar...

COPILUL DE CRISTAL ne arata cum scapa de ENERGIA NEGATIVA in doar ZECE minute! VIDEO

3650

Adam are doar opt anisori si este din Las Vegas, Statele Unite. El a ajuns cunoscut dupa ce si-a descoperit puterile sale de a crea o retea de cristale in doar 10 minute.

Aparent foarte usor: el ne marturiseste ca simte energia acestor cristale cand le ia in mana, iar atunci cand le duce la ureche, acestea ii vorbesc, astfel incat stie exact unde sa le pozitioneze in reteaua de cristale.

Cristalele folosite pentru construirea retelei sunt de forme, marimi si caracteristici variate precum: cristale de ametist, cristale de cuart fumuriu, cristale de cuart transparent, si cateva cristale Lemuriene. Adam spune ca modul in care acestea sunt aranjate determina absortia energiei negative, de catre clusterul central de ametist, si dupa aceea transmutarea energiei negative in energie benefica, si eliberarea ei in mediul inconjurator si in atmosfera Pamantului, prin cristalul Lemurian care se afla in mijlocul retelei.

Va invitam sa urmariti filmuletul de mai jos, in care Adam explica cum a construit singur aceasta retea uluitoare de cristale!

Sursa: adanima.org

Articolul precedentEXPERIENTA INCINERARII in SIMULATORUL 4D al mortii! Oamenii se inghesuie sa prinda o CURSA SPRE CREMATORIU! VIDEO
Articolul următorMESIA a venit pe lume! Aceasta FEMEIE a SOCAT omenirea dupa ce a nascut, desi era VIRGINA!