Acasă CIUDATENII CREATURA NEPAMANTEANA, prinsa de un pescar in apele Chinei! VIDEO SOCANT

CREATURA NEPAMANTEANA, prinsa de un pescar in apele Chinei! VIDEO SOCANT

1341

Un pescar chinez a prins o creatura nepamanteana pe care a filmat-o si care a socat internautii din toata lumea.

Ong Han Boon, 54 ani, spune ca s-a instalat in locul lui preferat, langa insula Sentosa, cu speranta de a prinde masa de pranz. La un moment dat, varful uneia dintre lansete a inceput sa se miste. Bucuros ca a prins ceva, Han Boon a mulinat repede, sa scoata captura.

Insa, ce-a vazut in ac l-a ingrozit. O creatura bizara, cu aproape 100 de brate, care se misca nefiresc. O combimatie intre caracatita, stea de mare si un monstru din alta lume. Cel putin, asa a descris barbatul creatura. Ca sa nu-l faca lumea nebun, chinezul a filmat creatura, ca sa aiba dovezi, apoi i-a dat drumul, pentru ca…i s-a facut frica.

Pescarul a postat imaginile pe internet, pentru a obtine o identificare a speciei, insa nimeni nu a putut sa ofere un raspuns clar. Ba mai mult, majoritatea comentariilor s-au indreptat in alta directie si anume cea extraterestra. Creatura ar fi un monstru venit din spatiu, care a calatorit pe un meteorit cazut in mare. Desi posibilitatea ca acest lucru sa se intample este aproape nula, tot mai multi internauti imbratiseaza aceasta ipoteza.

„Este un EXTRATERESTRU!”.

Totusi, intrebarea ramane: Este sau nu creatura din alta lume?

Sursa: omgnews.ro

Articolul precedentDESCOPERIRE MACABRA: MORMANTUL unui VAMPIR a fost descoperit in Bulgaria!
Articolul următorAu primit SMS din MORMANTUL bunicii: „Veghez asupra voastra. Totul va fi bine!”

1 COMENTARIU

Comments are closed.