Acasă CIUDATENII EXPERIENTA INCINERARII in SIMULATORUL 4D al mortii! Oamenii se inghesuie sa prinda...

EXPERIENTA INCINERARII in SIMULATORUL 4D al mortii! Oamenii se inghesuie sa prinda o CURSA SPRE CREMATORIU! VIDEO

725

Un parc de distractie din China demonstreaza ce inseamna sa-ti hranesti fascinatia pentru morbid printr-un simulator 4D al mortii.

In parcul Window Of The World, din Shenzhen, China, oamenii se inghesuie sa prinda un loc in simulatorul 4D, al mortii – cunoscut si sub denumirea de „cursa spre crematoriu”.

Calatoria presupune ca persoana doritoare sa urce intr-un sicriu. Odata asezat in locul de odihna temporar, norocosul cautator de senzatii tari este bagat intr-un cuptor in care temperatura atinge o valoare de 40 de grade Celsius.

Din fericire, totul este simulat, asa ca persoana nu pateste nu se transforma intr-un pumn de praf.

„Te simti de parca esti ars de viu. La finalul cursei m-am simtit de parca m-am reintors din morti”, a spus un tanar de 22 de ani.

Un reprezentant al parcului de distractie i-a asigrat pe oameni ca aceasta cursa a mortii nu este periculoasa si le ofera oamenilor sansa sa aprofundeze mai mult asupra misterului vietii de apoi.

„Oamenii au o fascinatie morbida pentru moarte si viata de apoi, asa ca acest parc este le satisface ambele placeri”, a mai spus reprezentanul parcului.


Sursa: jurnalul.ro

Articolul precedentAu gatit PESTE, au mancat si au PARALIZAT! Ce a patit aceasta FAMILIE!
Articolul următorCOPILUL DE CRISTAL ne arata cum scapa de ENERGIA NEGATIVA in doar ZECE minute! VIDEO