Acasă STIINTA EXTRATERESTRII se intalneau cu MAYASII pentru a pune la cale un CATACLISM...

EXTRATERESTRII se intalneau cu MAYASII pentru a pune la cale un CATACLISM MONDIAL!

314

Institutul National de Antropologie din Mexic a oferit publicitatii documente de acum 80 de ani care arata ca extraterestrii se intalneau periodic cu mayasii.

Aceste descoperiri si implicit prezentarea lor, vor rasturna randuieli ale istoriei, biologiei, fizicii.

Multi dintre cercetatori s-au intrebat cum a putut o civilizatie mica, cum a fost cea a mayasilor, sa dispuna de atatea descoperiri. Practic mayasii, ca si egiptenii sunt prezenti in istorie ca fiind dintotdeauna civilizatii avansate, ca si cum s-ar fi nascut intr-un stadiu avansat de dezvoltare, fara a parcurge etapele anterioare, necesare dezvoltarii.

Cum au aparut, la fel de misterios au disparut. Artefactele prezentate au fost secrete de stat, timp de 80 de ani. Artefactele reprezinta OZN-uri, Pamantul in toata splendoarea sa, comete si extraterestrii. Purtatorul de cuvant al institutului a declarat ca in jungla mexicana, cercetatorii au descoperit piste de aterizare care au o vechime de trei mii de ani. Sub o piramida mayasa au fost descoperite 350 de artefacte, care atesta relatia mayasilor cu civilizatiile extraterestre. Se spune ca Mexicul este una dintre cele mai importante tari in ceea ce priveste astfel de tezaure.

Putem sa ne punem intrebarea, daca astfel de civilizatii au disparut la fel de misterios cum au si aparut pe Pamant, ce se va intampla cu civilizatia noastra? Sfarsitul lumii a facut obiectul multor predictii. Unii am zambit cand le-am citit, altii ne-am gandit ca exista un sambure de adevar. Ceea ce vreau sa va informez este faptul ca in 14 martie 2014, cotidianul britanic The Guardian a publicat un studiu efectuat de sociologi si naturalisti, finantat de Goddard Space Flight Center, NASA, care a anuntat sfarsitul civilizatiei noastre.

Studiul sustine ca in urmatoarele decenii se va produce un cataclism. Pentru a ajunge la acest scenariu apocaliptic, ei s-au bazat pe un sistem care se intersecteaza cu mai multe stiinte, denumit Handy (Uman si Natura in Dinamica). Cele doua cauze care vor duce la acest sfarsit sunt pe de o parte, proasta gestionare a resurselor naturale, pe de alta parte, impartirea inechitabila a bogatiilor in lume.

Aceste concluzii se bazeaza pe o ciclicitate istorica, dand ca exemplu in acest sens disparitia mayasilor sau a imperiului roman, ciclicitate care se repeta la 5000 de ani.

Factorii care determina acest cataclism sunt clima, apa, energia, populatia, agricultura. Totul se va intampla sub privirile altor civilizatii extraterestre, care ne-au monitorizat mult timp si ca perioada testului l-a care am fost supusi se apropie de sfarsit. Unii dintre dumneavoastra sunteti sceptici la astfel de predictii, insa va reamintesc ca acest studiu a fost comandat si finantat de NASA.

Climatologul John Casey a tras un semnal de alarma, afirmand ca in urmatorii ani, un val de frig va cuprinde planeta, care va dura 30 de ani. Casey sustine ca activitatea Soarelui s-a diminuat si se va diminua accentuat in urmatoarele decenii. Soarele a avut o activitate diminuata la sfarsitul anului 1700 si la inceputul anului 1800, fenomen denumit solar minimum. Casey a demistificat teoria conform careia asistam la fenomenul de incalzire globala. Incepand cu 2007, sustine el, procesul de racire planetara a inceput.

In sprijinul celor de mai sus, el a analizat temperaturi pe ultimii 100 de ani si a constatat ca temperaturile sunt in descrestere de la an la an. El sustine ca vortexul polar s-a declansat si ca in urmatorii 10 ani, daca nu luam masurile care se impun, vom fi victimele unui cataclism. Varful acestei perioade de frig va fi atins intre 2020 si 2030. Cererile de petrol vor creste iar agricultura va fi un segment mort.

Sursa: efemeride.ro

Articolul precedentUn calugar MUMIFICAT de mii de ani, inca traieste, spre suprinderea cercetatorilor!
Articolul următorRomania este impanzita de fenomene paranormale! Ce se intampla intr-o localitate din Arges este IREAL!