Acasă STIINTA FARA EXPLICATIE! A reusit sa traiasca 24 de ani fara creier!

FARA EXPLICATIE! A reusit sa traiasca 24 de ani fara creier!

1032

Doctorii din China au ramas socati asupra unui caz uimitor in care o femeie a trait in jur de 24 de ani fara creier.

Mai precis, femeia s-a nascut fara creierul mic. Medicii au descoperit ca nu are cerebel la varsta de 24 de ani cand i-au scanat creierul, dupa ce aceasta s-a plans de greturi si voma timp de o luna intreaga. Desi lipsa cerebelului ar fi trebuit sa indice grave probleme de pronuntie si imobilitate, femeia le-a spus ca singura problema pe care a avut-o toata viata fost starea de ameteala permanenta.  Ce se afla in locul cerebelului? Lichid cefalorahidian.

Surpriza a fost atat mai mare pentru doctori cat simptomele obisnuite lipseau. Cerebelul controleaza toate miscarile, pana si cele fine, ca ale gurii si limbii. Chinezoaica insa putea sa vorbeasca normal, oamenii percepand doar un sasait ciudat.

„Acest caz arata ca, la tineri, cerebelul tinde sa fie mult mai flexibil si usor adaptabil la anormalitati”,  a spus Dr. Raj Narayan, profesor de neurochirurgie la North Shore University Hospital, din New York. 

Cand o persoana se naste cu o anormalitate sau pierde la o varsta frageda o parte din creier, restul creierul incearca sa compenseze.

Sursa: euforia.tv

Articolul precedentAu primit SMS din MORMANTUL bunicii: „Veghez asupra voastra. Totul va fi bine!”
Articolul următorFENOMEN PARANORMAL, capturat de EXPERTI intr-un INSTITUT MEDICAL! VIDEO HALUCINANT