Acasă CIUDATENII HORROR! Carne de OM in meniurile unor SCOLI si SPITALE!

HORROR! Carne de OM in meniurile unor SCOLI si SPITALE!

1103

Carnea a cel putin doua femei a fost gasita in meniurile unor scoli si spitale, trei persoane fiind suspectate pentru uciderea acestor femei.

Canibalii, un cuplu sot si sotie, in jur de 50 de ani si amanta barbatului, de 28 de ani, au fost arestati de politia braziliana in 2012.

Cei trei locuiau impreuna intr-un orasel brazilian din statul Pernambuco. Investigatia politistilor a stabilit ca cei trei ademeneau femei in casa pretinzand ca au nevoie de o bona, dupa care le ucideau. Autoritatile spun ca dupa ce femeile erau omorate, criminalii dezosau carnea si o pastrau intr-un borcan in frigider, folosind-o la gatit.

Mancarea gatita cu carnea victimelor a fost consumata de familie, incluzand aici si un copil, de vecini, fiind trimisa si unor scoli sau spitale.

Detectivii au gasit in locuinta un jurnal al barbatului, intitulat „Revelatiile unui Schizofrenic”, in care acesta marturisese ca aude voci si ca este obsedat sa ucida cat mai multe femei. De asemenea in paginile acestuia este descrisa detaliat modul in care a fost ucisa una dintre victime, o tanara de numai 17 ani, in 2008

Politia s-a sesizat dupa ce ucigasii au incercat sa foloseasca cardul uneia dintre victime, in curtea din spatele casei lor fiind gasite ramasitele a doua femei.

Ucigasii au recunoscut toate crimele si le-au motivat ca facand parte din ritualul sectei religioase careia ii apartineau, care propavaduieste purificarea lumii prin reducerea populatiei.

Cei trei, trimisi in judecata risca o condamnare de maxim 30 de ani de inchisoare.
La inceputul procesului, in fata instantei, cea mai in varsta femeie din acest menage-a-trois, a facut o declaratie absolut neverosimila:

„A fost un moment de maxima slabiciune, de brutalitate pe care acum o regret, o monstruoasa si oribila greseala”.

Sursa: jurnalul.ro

Articolul precedentOMUL care A TRAIT 250 DE ANI si care prezicea VIITORUL cu o usurinta iesita din comun! VIDEO
Articolul următorUn barbat a stat cu VIERMELE in craniu patru ani! Ce au descoperit medicii dupa OPERATIE!