Acasă SPIRITUALITATE La doar TREI ani vede RAIUL si tot ce se intampla ACOLO!...

La doar TREI ani vede RAIUL si tot ce se intampla ACOLO! VIDEO

11115

La doar trei ani, Colton a fost operat de peritonita, iar in timpul operatiei, copilul a povestit ca a fost in Rai unde i-ar fi intalnit pe sora si pe strabunicul sau.

„Raiul chiar exista”: extraordinara poveste a baiatului care sustie ca si-a intalnit sora si strabunicul „pe lumea cealalta” Un baiat american sustine ca s-a intalnit in Rai cu sora si strabunicul lui, pe care nu i-a cunoscut niciodata, scrie Fox News. Cartea care ii spune povestea, scrisa de tatal lui, este un bestseller in SUA.

Pe cand avea trei ani, Colton a ajuns la spital cu dureri mari abdominale, iar cinci zile medicii nu au stiut ce are. A facut peritonita, iar in timpul operatiei, copilul a agonizat. Colton a povestit ca si-a parasit propriul corp si a ajuns in Rai. Acolo, el i-ar fi intalnit pe sora si pe strabunicul sau.

Lucrurile sunt cu atat mai neobisnuite daca tinem cont ca strabunicul a murit cu treizeci de ani inainte ca baiatul sa se nasca, iar sora lui a fost, de fapt, o sarcina pierduta a mamei sale, de care parintii nu i-au spus niciodata lui Colton. Cand a mai crescut, baiatul i-a spus mamei lui ca el stie ca are doua surori (Colton are doar o sora in viata). Cand si-a vazut mama nedumerita, Colton a intrebat-o daca a avut vreo sarcina pierduta.

Parintii au fost uluiti de secretele pe care Colton le-a „aflat” cat s-a aflat pe lumea cealalta, iar tatal s-a hotarat sa scrie o carte despre experienta fiului sau.

Sursa: obiectiv.info

Articolul precedentAPARITIA care a SOCAT localnicii! MOARTEA a inceput sa se plimbe prin CIMITIR! VIDEO
Articolul următorTARA GALILOR este martora unor IMAGINI EXPLOZIVE cu un OZN filmat dintr-un avion! VIDEO