Acasă STIINTA LOCUL unde se petrece MINUNEA! Oamenii par sa mearga pe apa! VIDEO

LOCUL unde se petrece MINUNEA! Oamenii par sa mearga pe apa! VIDEO

273

In videoclipul de mai jos doi turisti care strabateau Muntii Tatra din Slovacia au filmat cum pur si simplu „merg pe apa”, scrie BBC.

Videoclipul care a uimit milioane de internauti a fost acuzat de unii sceptici ca este un fals, insa mai multi cercetatori au adus argumente ca acesta este real.

In filmulet se vede cum unul dintre drumeti paseste pe un lac inghetat care este atat de limpede incat se pare ca turistul merge, de fapt, pe apa. Tomas Nunuk a postat videoclipul in luna decembrie, iar de atunci imaginile au adunat peste 6 milioane de vizualizari.

„E un exemplu bun pentru cat de frumoasa poate sa fie lumea atunci cand nu este murdarita de oameni”, a comentat utilizatorul Tyler Wolff.

Insa alti internauti au privit imaginile cu suspiciune. „Cu siguranta ca ai fi inregistrat mai mult timp daca erau imagini reale”, a spus Chloe Bateman despre videoclipul de doar 39 de secunde.

Gheata, suficient de solida

Acum, mai multi oameni de stiinta au adus argumente care sa sustina veridicitatea filmarii.

„Gheata transparenta este de aproximativ doua ori mai solida decat gheata alba deoarece este mai densa”, a explicat meteorologul Meghan Mussoline.

Sursa: greatnews.ro

Articolul precedentS-au BLOCAT cand au vazut ce faceau doua femei in CIMITIR: „Nu am vazut asa ceva in viata noastra”! VIDEO
Articolul următorUn incendiu i-a TOPIT chipul la propriu! Medicii au incerca sa ii refaca fata! REZULTATUL este de-a dreptul EXTRAORDINAR!