Acasă CIUDATENII MOARTA si-a pus mainile-n cap! S-a intamplat la o INMORMANTARE din Romania!...

MOARTA si-a pus mainile-n cap! S-a intamplat la o INMORMANTARE din Romania! VIDEO

1653

S-a intamplat chiar la o inmormantare din Romania, in Ciuslea, Vrancea, unde rudele unei batrane decedate au trecut prin momente socante, nestiind daca sunt in fata unei minuni sau a unei intamplari diavolesti.

Sevastita Crivat, o batrana de 70 de ani, din satul Ciuslea, mama a zece copii, s-a stins zilele trecute, rapusa de un stop cardiac.

Familia indurerata a inceput pregatirile pentru a o inmormanta crestineste, insa in dimineata in care ar fi trebuit sa o conduca pe ultimul drum, lucrurile parca au luat-o razna!

“A ridicat mainile de pe piept pana deasupra capului. Oamenii s-au speriat, un verisor de-al meu a fugit, am fugit si eu cand am vazut-o dimineata. Mi s-au inmuiat picioarele, ca nu am vazut asa ceva. Am vazut atatia morti, mi-am ingropat copil, mama, tata, dar asa ceva nu am vazut pana la varsta asta”, a povestit o vecina de-a Sevastitei.

Sora defunctei a chemat ambulanta, vrand sa afle de la medici daca au fost martorii unei minuni. Insa acestia au avut o explicatie mai lumeasca.

“Nu a fost imbalsamata si din cauza starii de putrefactie si-a modificat pozitia mainilor. E primul caz cand suntem chemati la persoane decedate”, a spus medicul Dorinel Ticu.


Sursa: libertatea.ro

Articolul precedentUn MORMANT BLESTEMAT din Alba ascundea numele unor FEMEI ce duceau MESAJE pe lumea cealalta!
Articolul următorUnui barbat nu i-a venit sa creada ce a DESCOPERIT in dormitor dupa ce l-a lasat incuiat mai multe saptamani! FOTO