Acasă STIINTA NASA explica Sfarsitul Lumii de pe 21 decembrie 2012! Vezi VIDEO

NASA explica Sfarsitul Lumii de pe 21 decembrie 2012! Vezi VIDEO

645

NASA neaga toate scenariile privind sfarsitul lumii si spune ca nu va exista o inversare a polilor magnetici si nici o aliniere a planetelor, postand pe propriul site intrebarile populatiei si raspunsurile unor oameni de stiinta.

Sfarsitul lumii nu va fi in 2012, au scris oamenii de stiinta pe site-ul agentiei americane, potrivit jurnalul.ro.

„Planeta noastra este ok de mai bine de 4 miliarde de ani, iar oamenii de stiinta credibili din toata lumea stiu ca nu exista nicio amenintare pentru Terra in 2012″ arata raspunsul NASA.

Vizavi de framantarile lumii cu privire la terminarea calendrului Mayas, NASA arata:

“La fel ca si calendarul pe care il aveti in bucatarie, care nu sfarseste odata cu sfarsitul anului, la fel si calendarul mayas nu va inceta sa existe dupa data de 21 decembrie 2012. Asa cum calendarul nostru incepe din nou la 1 ianuarie 2013, la fel se intampla si cu cel mayas”.

Oamenii de stiinta mai asigura populatia globului, pe site-ul NASA, ca in urmatoarele decenii nu se vor inregistra alinieri de planete.

“Si chiar daca s-ar intampla asa ceva, efectul asupra Terrei ar fi neglijabil. O aliniere majora s-a produs, de exemplu, in 1962, iar alte doua au avut loc in 1982 si 2000″ au precizat oamenii de stiinta.

Articolul precedentCel mai colorat fruct din lume! Vezi din ce zona a lumii vine! FOTO
Articolul următorCel mai mic ou de gaina din lume!