Acasă STIINTA NASA ne pune pe ganduri! HARTA ROMANIEI este desenata pe Marte! Ce...

NASA ne pune pe ganduri! HARTA ROMANIEI este desenata pe Marte! Ce vrea sa insemne asta?

315

NASA a pus la dispozitia publicului larg o imagine realizata cu ajutorul sondelor care exploreaza planeta Marte de cativa ani si in care se observa clar harta Romaniei.

Ca si in cazul chipului de pe Marte, harta Romaniei este o iluzie optica data de unul dintre craterele existente pe planeta Rosie. Nu se poate preciza cu exactitate despre ce crater este vorba, dar la prima vedere pare sculptat in conformitate cu conturul hartii tarii noastre.

Nu exista niciun dubiu ca imaginea in cauza este o simpla iluzie si nu poate fi vorba despre o teorie a conspiratiei, asa cum probabil poate sa para la prima vedere. Imaginea este extrem de interesanta, dar de aici si pana a se naste o teorie conspirationista este un drum extrem de lung.

Harta Romaniei de pe Marte este consecinta a formarii umbrelor dintr-un anumit unghi. Cu toate acestea, fotografia in cauza trebuie mediatizata pentru a ne aduce inca o data aminte ca realitatea in care traim este doar o mare iluzie.

Sursa: efemeride.ro

Articolul precedentPISICA EROINA! Masha a salvat viata unui bebelus! Citeste si tu povestea emotionanta!
Articolul următorLa doar 12 anisori a murit din cauza cancerului! Parintii au gasit un mesaj tulburator in spatele unei oglinzi din locuinta!