Acasă CIUDATENII Nici in FILMELE DE GROAZA nu vezi asa ceva! A abuzat sexual...

Nici in FILMELE DE GROAZA nu vezi asa ceva! A abuzat sexual peste 100 de cadavre!

626

Un barbat care lucra la morga din Ohio a recunoscut cu o foarte mare usurinta ca a abuzat sexual cel putin 100 de cadavre.

Kenneth Douglas, in varsta de 60 de ani, a admis in instanta ca in perioada 1976-1992, in timp ce se afla la munca, a intretinut relatii sexuale cu un numar nedeterminat de cadavre feminine, informeaza WCPO.

In depozitia sa, Douglas afirma ca se afla  sub influenta drogurilor si a bauturilor alcoolice atunci cand a comis aceste fapte si recunoste ca in acel timp a abuzat cel putin 100 de trupuri fara viata.

„Nu mai puteam sa lucrez daca nu eram beat. Daca nu as fi baut nu as fi comis aceste fapte. In acea perioada consumam regulat cocaina”, spune Douglas in apararea sa.

El a fost arestat in 2008 pentru abuz asupra unui corp neinsufletit, dupa ce a recunoscut ca a facut sex cu trupul fara viata al unei tinere de 19 ani, care fusese ucisa si aproape decapitata in 1991.

In 2012, Douglas a recunoscut inca doua fapte similare, pentru ca acum, necrofilul sa recunosca adevaratul numar al victimelor sale. Multe dintre cadavre erau abuzate chiar inainte de autopsia medicilor legisti si tocmai aceasta „neglijenta” a dus la prinderea lui, dupa ce anchetatorii au efectuat teste ADN mai multor angajati.

Sursa: antena3.ro

Articolul precedentCAZ SOCANT! Un barbat infectat cu EBOLA era dus de VIU la CREMATORIU: „Nu e MORT”! VIDEO
Articolul următorAu gatit PESTE, au mancat si au PARALIZAT! Ce a patit aceasta FAMILIE!