Acasă PERSONAJE BIZARE O tanara profesoara a murit, a nascut si a revenit la viata!...

O tanara profesoara a murit, a nascut si a revenit la viata! Vezi cum s-a intamplat miracolul! VIDEO

3186

O profesoara din Texas, Statele Unite, a murit in scoala unde preda in urma unor probleme la inima. Femeia era insarcinata, dar medicii au reusit sa salveze bebelusul. Femeia a inviat pe masa de operatia la doar cateva minute dupa ce medicii au adus pe lume prin cezariana o fetita.

Un bebelus normal cu o poveste incredibila. Micuta Elena a venit pe lume dupa ce mama ei a murit pe podeaua scolii unde parintii ei muncesc. Erica Nigrelli era insarcinata in 9 luni cand s-a prabusit in sala de curs.

„Aparent i-am spus colegei mele ca ma simt slabita, am lasat capul jos si am lesinat”, a povestit Erica Negrelli.

Doar ca Erica nu si-a mai revenit. In ciuda eforturilor colegilor inima femeii a incetat sa mai bata. Tanara profesoara a murit sub ochii sotului.

„Am deschis usa si am intrat, iar Erica era intinsa pe jos”, spune sotul.

O ambulanta a transportat femeia la spital unde medicii au adus pe lume prin cezariana o fetita. Imediat dupa nasterea micutei un miracol s-a intamplat. Inima femeii a reinceput sa bata. Timp de 5 zile medicii au tinut-o pe femeie in coma indusa. Acum, dupa 3 luni de recuperare si un bypass, Erica si sotul ei au garantia ca isi vor vedea fetita crescand.

„Sunt foarte norocoasa. Dar asta nu e corect, sunt binecuvantata. Daca nu i-as fi avut pe oamenii de acolo nu as mai fi in viata. Si nici ea nu ar mai fi”, a completat Erica.

Sursa: rtv.net

Articolul precedentCercetatorii au descoperit de ce traiesc femeile mai mult decat barbatii!
Articolul următorA cantat la chitara in timp ce medicii il operau pe creier! VIDEO

1 COMENTARIU

  1. […] Continuarea pe LumeaBizara.ro! Adaugat de Ciprian Cobzaru in 25 mai 2013.Salvat sub News, TechTags: cezariana, femeia, profesoara, Statele Unite, Texas, viaţă Tweet!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs"); (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); FacebookTwitterGoogle1EmailGoogle […]

Comments are closed.