Acasă PERSONAJE BIZARE OMUL care A TRAIT 250 DE ANI si care prezicea VIITORUL cu...

OMUL care A TRAIT 250 DE ANI si care prezicea VIITORUL cu o usurinta iesita din comun! VIDEO

1641

Indianul Devraha Baba a avut o viata spirituala interesanta in cei 250 de ani de viata, longevitate cu care uimeste si in zilele de astazi.

Una dintre povestile din jurul lui este ca nu s-a nascut din femeie ci pur si simplu din apa, fapt pentru care se simtea atat de bine in mediul sau natal incat putea sa-si tina respiratia sub apa mai bine de 30 de minute. Acest fapt este imposibil pentru un om obisnuit in orice conditii si cu oricat de mult antrenament ar avea.

„Eu n-am varsta. M-am nascut din raul Yamuna, atunci cand a fost binecuvantat de Krishna”, spunea acesta intr-un interviu.

De asemenea, indianul putea sa comunice cu animalele, vindeca oamenii doar dintr-o privire si putea sa prezica viitorul cu o usurinta iesita din comun. Viata sa lunga, cel putin dupa intamplarile date, ne duce cu gandul ca acest personaj straniu nu era un om ca oricare altul ci mai degraba un sfant sau poate un trimis al Creatorului.

El a trait toata viata pe o platforma de lemn inalta de 3,7 metri, in apropierea unui rau, in care mai facea din cand in cand cate o baie.

Acesta a murit pe 19 mai 1990.

Sursa: observator.tv

Articolul precedentO ENTITATE FANTOMATICA a fost creata in laborator! VIDEO
Articolul următorHORROR! Carne de OM in meniurile unor SCOLI si SPITALE!