Acasă PERSONAJE BIZARE PERFORMANTA de CARTEA RECORDURILOR: O chinezoaica poate sa scrie cu mainile si...

PERFORMANTA de CARTEA RECORDURILOR: O chinezoaica poate sa scrie cu mainile si picioarele in acelasi timp fara probleme! VIDEO

961

O chinezoaica poate sa scrie atat cu mainile, cat si cu picioarele in acelasi timp fara nicio problema.

Chen Siyun si-a descoperit talentul neobisnuit inca din copilarie si s-a straduit ani de zile sa il perfectioneze. Tanara artista isi scrie propriile poeme, manuind pensula atat cu mainile, cat si cu picioarele, in acelasi timp.

„Atunci cand incerci sa scrii patru versuri diferite sau patru lucruri diferite in acelasi timp, este mult mai dificil decat atunci cand scrii acelasi lucru. Mintea se simte mult mai obosita la final.”, spune CHEN SIYUN.

„Cred ca m-am nascut cu acest talent, motiv pentru care trebuie sa muncesc pentru a-l dezvolta.”, a mai spus CHEN SIYUN.

Fata sustine ca este dispusa sa ia parte la experimente stiintifice, menite sa ii studieze coordonarea membrelor. Rezultatele ar putea fi folosite, pentru descoperirea unor noi terapii pentru persoanele care nu-si mai pot misca mainile sau picioarele, din diferite motive.

Sursa: realitatea.net

Articolul precedentCine ar avea curaj sa se scalde in PISCINA DIAVOLULUI? Este cea mai periculoasa PISCINA din lume! VIDEO
Articolul următorSOCUL VIETII: Femeia care a nascut o fetita cu doua capete este la pamant de durere! VIDEO