Acasă STIINTA PLANUL DIABOLIC care se pregateste pentru ROMANIA! Nimeni nu mai poate OPRI...

PLANUL DIABOLIC care se pregateste pentru ROMANIA! Nimeni nu mai poate OPRI asta!

1288

Realizatorul TV, Oreste Teodorescu a prezentat o analiza legata de ceea ce vizeaza pretentiile UDMR asupra autonomiei Tinutului Secuiesc, actiuni ce fac parte dintr-un scenariu mai amplu al Budapestei de a se insinua in teritoriile unde traiesc minoritari de origine maghiara.

S-a intamplat in fosta Yugoslavie, se intampla in Ucraina, dupa izbugnirea crizei provocate de anexarea Crimeii de catre rusi.

Pentru a putea intelege si previziona actiunile extremismului ungar din Romania, e bine sa ne punem la curent cu actiunile similare intreprinse de provocatorii Budapestei acolo unde au interes. Spre exemplu, pe 22 martie 2012, ambasadorul Ungariei la Kiev, domnul Bayer Mihaly acorda un interviu siteului weekly.ua in care afirma hotarat: “Da, Ungaria sustine deschis ideea autonomiei teritoriale pe criterii etnice pentru maghiarii din Ucraina. Afirmam ca maghiarii ucraineni vor sa se autoguverneze.” Pornind de la ideea ca 150.000 de etnici maghiari grupati in doua formatiuni politice articulate exclusiv pe criterii etnice, ca  UDMR-ul si Partidul Civic Maghiar de la noi (in Uniunea Democrata a Maghiarilor din Ucraina si Partidul Maghiarilor din Ucraina) isi doresc sa se reuneasca intr-o singura unitate teritoriala autonoma care sa se numeasca Tinutul Tisei.

Pentru a intelege similitudinile cu pretentiile secuilor de la noi, iata ce declara presedintele UDMR, Kelemen Hunor, in aprilie 2014: ” Proiectul autonomiei teritoriale este gata. Avem discutii in interior in continuare si in momentul in care finalizam discutiile vom si prezenta, dar e gata. E scris. Aşa cum a citit Curtea Constituţionala, trebuie să fim foarte sinceri ca este exclus sa-l incadam in actualele institutii constitutionale, in actuala Constitutie. Romania ar avea nevoie de o nouă Constitutie, pe termen mediu, nu azi, nu 2015, nici macar în 2016, dar la alegerile din 2016 ar trebui să mergem cu totii cu acest mesaj fiindca, din punctul meu de vedere, decizia CCR la proiectul de revizuire imi spune ca nu are rost să carpim amendarea Constitutiei. Trebuie sa ne gandim la un nou proiect”.

Citeste mai departe pe Caplimpede.ro!

Articolul precedentFENOMEN PARANORMAL pe un teren de fotbal din Argentina! Expertii sunt fara cuvinte! VIDEO
Articolul următorAcest bebelus este UNIC in intreaga lume! Ce il face atat de SPECIAL!