Acasă MULTIMEDIA FOTO POLONIA este tara VAMPIRILOR! MORMINTE cu diferite CREATURI au fost descoperite intr-un...

POLONIA este tara VAMPIRILOR! MORMINTE cu diferite CREATURI au fost descoperite intr-un CIMITIR!

1413

In Polonia au fost decoperite mai multe morminte cu vampiri, pe care arheologii le dateaza de prin anii 1600 – 1700. 

Detaliile si modul in care au fost construite si asezate mormintele, dovedeau ca oamenii au incercat sa faca tot posibilul pentru a se asigura ca vampirii nu umbla pe strazile lor. Pentru aceasta, ei organizau rituri funerare speciale, pentru a preveni mortii sa revina la viata.

Sase schelete de vampiri, tintuite cu pietre mari, au fost descoperite intr-un cimitir din Polonia, iar oamenii de stiinta spunand ca obiectele gasite in morminte au fost folosite de oameni pentru a asigura ca mortii raman morti.

Scheletele, depuse in morminte mari si neobisnuite prin constructia lor, au fost gasite cu lame de secera fixate peste gatul cadavrului. Explicatia este ca, in cazul in care vampirul ar reveni la viata, trebuie sa isi miste capul, iar lama de secera i l-ar reteza. De asemenea scheletele aveau pietre uriase blocate intre maxilare. In cazul in care ar fi reusit sa se ridice, n-ar fi putut sa muste.

A treia si ultima cale de a impiedica vampirul sa iasa din mormant era cu ajutorul focului. In jurul cosciugului se facea un mic lac de petrol, ulei sau material inflamabil, apoi pe capacul cosciugului erau puse diferite recipiente cu untura de balena, pe post de lumanari, care ardeau foarte greu. Odata miscate, acestea ar fi cazut si ar fi aprins petrolul, care l-ar fi facut scrum pe vampir.

Conform cercetatorilor, aceasta practica era un ritual traditional pentru a alunga raul si ca oamenii din perioada post-medievala nu au inteles cum se raspandeau bolile. Explicatia stiintifica ar fi ca asta este modul in care au ales oamenii sa reactioneze la epidemii si decese subite, dar, spune Dr. Lesley Gregoricka, de la Universitatea din Alabama de Sud, asta nu inseamna ca asemenea procedee nu pot fi explicate de supranatural – in acest caz, vampiri. Altfel, spune omul de stiinta, este un proces prea elaborat si constiincios ca sa fie opera unor idioti care nu stiau ce fac.

POLONIA este tara VAMPIRILOR! MORMINTE cu diferite CREATURI au fost descoperite intr-un CIMITIR!2

Sursa: realitatea.net

Articolul precedentUn barbat a stat cu VIERMELE in craniu patru ani! Ce au descoperit medicii dupa OPERATIE!
Articolul următorFENOMEN PARANORMAL pe un teren de fotbal din Argentina! Expertii sunt fara cuvinte! VIDEO