Acasă STIINTA PROFETIE socanta a unui SFANT din secolul al V-lea: „Oamenii vor fi...

PROFETIE socanta a unui SFANT din secolul al V-lea: „Oamenii vor fi inselati de Antichrist! Vor fi ca niste papusi in mainile lui”!

5004

1fenomen2Sfantul Nilus a fost un sfant care a trait in secolul al V-lea. Sfantul Nilus a facut o profetie socanta care a dainuit de-a lungul timpului, despre cum va fi vremea in timpul in care Antichristul va cobori pe Pamant.

Iata ce spunea despre oamenii care vor trai in acel secol:

„La mijlocul secolului XX oamenii vor fi de nerecunoscut. Atunci cand venirea Antichristului este aproape, in mintile oamenilor va incolti dorinta carnala, iar necinstea si pacatul vor fi de necontrolat.

Infatisarea oamenilor se va schimba, si va deveni din ce in ce mai greu sa deosebesti un barbat de o femeie din cauza modului nerusinat in care se vor imbraca si se vor coafa.

In acele timpuri valorile morale si traditiile promovate de crestinism si Biserica se vor schimba. Oamenii nu vor mai sti ce este modestia, iar lacomia si falsitatea vor domni peste lume. Cei care vor trai in acele timpuri vor alerga de dimineata pana seara pentru a-si aduna averi impresionante, iar adulterul, homosexualitatea si practicile ascunse vor domni in acea societate.

In acele timpuri, oamenii vor zbura prin aer ca pasarile si vor atinge fundurile oceanelor precum pestii, iar cand vor fi realizat deja aceste lucruri, acesti oameni, saracii de ei, nu vor sti ca sunt inselati de Antichrist, ca nu sunt decat niste papusi in mana lui”.

Sursa: antena3.ro

Articolul precedentAstronautul Chris Hadfield le-a oferit fanilor o versiune proprie a piesei Space Oddity! VIDEO
Articolul următorSTUDIU: Cainii si oamenii au evoluat impreuna!

3 COMENTARII

  1. […] Continuarea pe LumeaBizara.ro! Added by Ciprian Cobzaru on 15 mai 2013.Saved under News, TechTags: Antichrist, Pământ, PROFETIE, Sfantul Nilus Tweet!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs"); (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); FacebookTwitterGoogle1EmailGoogle […]

Comments are closed.