Acasă NATURA RAUL care s-a INSANGERAT pe loc! Locuitorii din zona nu gasesc EXPLICATIA...

RAUL care s-a INSANGERAT pe loc! Locuitorii din zona nu gasesc EXPLICATIA acestui FENOMEN! VIDEO

563

Raul care trece prin satul Xinmeizhou din China s-a insangerat pe loc, intr-o singura ora, locuitorii din zona fiind speriati de fenomen.

Raul arata normal dimineata si, doar o ora mai tarziu, devenise rosu si in aer se simtea, spun localnicii, un miros ciudat. Locuitorii din provincia Zehejiang spun ca li se pare bizar ca apa raului in care pescuiau si care era foarte limpede s-a transformat atat de rapid.

„Ce e ciudat e ca prindeam peste acolo, pentru ca apa e in mod normal cristalina”, comenteaza un localnic pe site-ul chinez de microblogging Weibo, conform abcnews.go.com.

Inspectorii de la Protectia Mediului Wenzhou sustin ca nu au descoperit cauza acestui incident, desi suspecteaza ca in rau au fost deversate substante chimice.

„Banuim ca cineva a deversat un colorant artificial in apa raului pentru ca a crezut ca taifunul va cauza ploi puternice si nimeni nu va observa, dar nu a plouat mult si au ramas dovezile”.

Pe cursul raului exista o fabrica de hartie, o fabrica de coloranti alimentari si una de imbracaminte, iar autoritatile chineze ancheteaza cazul.

Sursa: realitatea.net

Articolul precedentFANTOMA unui SFANT MARTIR din urma cu TREI SUTE DE ANI a inspaimantat privitorii! VIDEO
Articolul următorNe mai MIRA ceva pe LUMEA asta? La aceasta NUNTA mirele are 9 ani, iar mireasa 62!