Acasă CIUDATENII SANSA de 1 la 70 de milioane! Cu ce este insarcinata o...

SANSA de 1 la 70 de milioane! Cu ce este insarcinata o femeie care stia ca este infertila! VIDEO

1319

O femeie care stia de 8 ani ca este infertila a primit o veste incredibila de la medici cand au anuntat-o cu ce este insarcinata.

Dupa ce medicii i-au spus ca este infertila, femeia a primit vestea ca este insarcinata cu doua perechi de gemeni identici! sansa unei astfel de reusite era de 1 la 70 de milioane, scrie The Mirror.

„Nu mai puteam gandi corect. Nu am mai fost niciodata atat de incantata si ingrozita in acelasi timp”, a spus femeia in momentul in care a aflat minunata veste.

Ashley si Tyson Gardner, din Utah, Statele Unite, s-au chinuit timp de opt ani sa aiba un copil, insa fara succes. Dezamagiti de incercarile nereusite, cei doi au apelat la un tratament de fertilitate si nu mica le-a fost mirarea cand au aflat ca Ashley a ramas gravida. Socul a venit insa abia la prima ecografie, atunci cand Ashley si Tyson au aflat ca nu vor avea un singur copil, ci patru!

Reactia celor doi in momentul in care au aflat vestea a fost filmata de un prieten, care a postat apoi mai multe fotografii pe internet.

Sursa: jurnalul.ro

Articolul precedentO femeie a ramas fara cuvinte dupa ce a descoperit ceva NEOBISNUIT intr-un RULOU cumparat de la o covrigarie!
Articolul următorEa este FEMEIA care traieste cu o FARFURIE intr-o buza! Vezi cat de SOCANT arata dupa ce o da jos! FOTO