Acasă PERSONAJE BIZARE Spune ca s-a NASCUT in corpul gresit si ca trebuia sa fie...

Spune ca s-a NASCUT in corpul gresit si ca trebuia sa fie PISICA! VIDEO

984

Tot mai des oamenii sustin ca s-au nascut cu intr-un corp gresit, ori ca forma, ori ca gen, si se schimba in ceea ce cred ei ca ar trebui sa fie sau sa arate.

Ca un om sa sustina ca este, de fapt, un animal, trebuie sa recunoasteti ca este mai rar. Acesta este insa cazul tinerei Pao, in varsta de 25 de ani. Suedeza a fost subiectul mai multor reportaje in tara natala, dar nu intelege de ce altii o considera o ciudatenie, cand ea se considera perfect normala.

„Cand oamenii ma intreaba „Cum e sa fii o pisica?” imi vine sa le raspund”, a explicat tanara intr-un interviu.

Inca de cand era mica, Pao a crezut ca personalitatea ei se potriveste mai bine cu o pisica decat cu un om si a inceput sa-si faca griji ca s-a nascut in specia gresita. In reportajul TV de mai jos, Pao poate fi urmarita acasa la el, unde traieste cu o alta femeie despre care spune ca este „femela” ei.

„Am o femela si un mascul. I-am cunoscut pe amandoi in Stockholm acum 5 ani. Femela mea si cu mine traim impreuna – uneori ne alintam, alteori ne batem.”, a povestit Pao.


Sursa: perfecte.ro

Articolul precedentNe mai MIRA ceva pe LUMEA asta? La aceasta NUNTA mirele are 9 ani, iar mireasa 62!
Articolul următorS-a intamplat in ziua mare: Un OZN a oprit traficul pe o autostrada din China si a inceput sa traga! VIDEO