Acasă NATURA Un soim tinand in ghearele sale un sarpe face valuri virale in...

Un soim tinand in ghearele sale un sarpe face valuri virale in intreaga lume! Criticii striga “este un fals”!

472

Un videoclip in care apare un soim tinand in ghearele sale un sarpe face valuri virale si ridica multe semne de intrebare pe retelele de socializare cu privirel la autenticitatea acestuia.

Videoclipul, postat pe YouTube de catre utilizatorul Douglas Wong, pare sa arate un soim ridicand in aer un sarpe de dimensiuni mari, intr-un parc din Melbourne, pentru ca mai apoi acesta din urma sa aterizeze in mijlocul celor care au asistat uimiti la intreaga scena.

Pasarea isi continua zborul, sarpele cauta o cale de scapare si familia aflata la un gratar fuge panicata.

Clipul a ajuns cu rapiditate viral si a provocat imediat numeroase critici cu privire la autenticitatea sa. Exista oameni care ar acuza compania de productie video din Melbourne “The Woolshed Company”“pacaleala”, deoarece acestia se fac vinovati si de alte astfel de videoclipuri din trecut. Cu toate acestea, expertii Australian Reptile Park au sugerat ca videoclipul ar fi suta la suta real, de vreme ce sarpele apare cat se poate de realist in ghiarele soimului. Acestia au spus ca soimul ar fi putut scapa sarpele in cazul in care acesta ar fi fost muscat de reptila.

Sursa

 

Articolul precedentCiteste pe riscul tau! Acestea sunt cele mai secrete societati secrete din lume!
Articolul următorAu pastrat secretul! Acesti SASE presedinti de stat au fost rapiti de extraterestrii