Acasă CIUDATENII Unui barbat nu i-a venit sa creada ce a DESCOPERIT in dormitor...

Unui barbat nu i-a venit sa creada ce a DESCOPERIT in dormitor dupa ce l-a lasat incuiat mai multe saptamani! FOTO

1658

Unui barbat nu i-a venit sa creada ce a putut descoperit intr-o camera pe care a tinut-o incuiata timp de mai multe saptamani. Probabil curatenie se astepta sa nu gaseasca, dar nu un cuib de viespi gigant.

De unde ne-a venit aceasta idee? Un barbat din Winchester tocmai a trecut prin aceasta experienta extrem de ciudata.

Acesta a intrat intr-o camera din casa mamei sale, pe care femeia nu o mai folosise de cateva luni. Nu mica i-a fost mirarea cand pe pat a vazut un cuib de viespi lat de 90 de centimetri si inalt de 30 de centimetri.

Se pare ca viespile au intrat pe un geam mic lasat deschis si lucrau la cuib de cateva saptamani bune.

Speriat, propietarul casei a chemat o firma de dezinsectie pentru a scapa de cele 5000 de viespi care se instalasera confortabil pe patul din dormitor.

Potrivit reprezentantilor firmei de dezinsectie, cuibul de viespi avea peste 90 de centimetri latime si peste 30 de centimetri inaltime.

”In 45 de ani de activitate, nu am vazut niciodata asa ceva. Am omorat toate viespiile. La un moment dat, cred ca peste 2000 roiau in jurul meu”, a spus un angajat al firmei care a rezolvat problema.

“Cand am terminat, erau numai viespi moarte peste tot. Parca trecuse apocalipsa”, a adaugat angajatul.

Sursa: zooland.ro

Articolul precedentMOARTA si-a pus mainile-n cap! S-a intamplat la o INMORMANTARE din Romania! VIDEO
Articolul următorALERTA IN EUROPA! Pestele care UCIDE barbatii atacandu-le organele genitale a ajuns in apele continentului european!